Presentació de la nit blanca cultural amb motiu del 25è aniversari de TV3

query_builder   29 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de la nit blanca cultural amb motiu del 25è aniversari de TV3

Dimecres vinent, 30 d'abril, a les 11.30 hores, es farà al Palau de la Música Catalana una roda de premsa per informar dels actes que es faran arreu de Catalunya el pròxim 10 de setembre, amb motiu de la celebració del 25è aniversari de les emissions de TV3. En la presentació intervindran el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras;  el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Albert Sáez; el director de Televisió de Catalunya, Francesc Escribano, i representants de les institucions públiques i privades que col·laboren en aquesta iniciativa.
 
L’objectiu és que la nit del 10 de setembre sigui una nit blanca cultural.  Així, s’estan ultimant els acords que faran possible mantenir oberts durant tota la nit diferents espais de Catalunya, com ara museus, biblioteques, teatres i auditoris musicals. També es faran atraccions i activitats artístiques al carrer. 

11:30|.Palau de la Música Catalana (Sant Pere Més Alt, s/n)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras;  el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Albert Sáez, i el director de Televisió de Catalunya, Francesc Escribano, entre d'altres, presentaran els actes que es faran arreu de Catalunya el pròxim 10 de setembre, amb motiu de la celebració del 25è aniversari de les emissions de TV3.