Joan Boada i la consellera Capdevila presenten les bases del Pacte Nacional per a la Immigració i el seu procés participatiu

query_builder   29 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Joan Boada i la consellera Capdevila presenten les bases del Pacte Nacional per a la Immigració i el seu procés participatiu

Demà, dimecres 30 d'abril, a les 16.45h a l'Ajuntament de Barcelona
El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, i la consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentaran demà dimecres, 23 d’abril (16.45 h), el document de bases i la fase participativa del Pacte Nacional per a la Immigració. També intervindran en l’acte el secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, el director general de Participació Ciutadana de la Generalitat, Marc Rius, i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Carles Martí.
 
Joan Boada explicarà el procés participatiu del Pacte, que organitza la Secretaria per a la Immigració amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana. L’objectiu és posar a l’abast de tots els actors implicats el document de bases per debatre i ampliar el seu contingut durant un procés que s’allargarà fins al mes de juny. A Barcelona, se celebraran dues sessions de treball destinades a professionals de l’administració i responsables d’entitats els dies 6 i 22 de maig.
 
El procés participatiu inclou tallers a totes les demarcacions territorials, a més de Barcelona ciutat. Estan convidats a participar-hi entitats constituïdes per immigrats, associacions de suport a la immigració, altres de caire generalista i, en general, qualsevol entitat o ciutadà que hi pugui estar interessat.
 
Les autoritats atendran els mitjans de comunicació a les 16.45 hores al Saló de Cròniques de l’Ajuntament, abans de l’inici de l’acte previst per a les 17 hores.

16:45|.Saló de Cròniques de l'Ajuntament de Barcelona. Plaça de Sant Jaume|Barcelona (El Barcelonès)

Presentació a Barcelona de les bases i la fase participativa del Pacte Nacional per a la Immigració