Presentació d'ACC1Ó a les empreses de Valls

query_builder   7 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació d'ACC1Ó a les empreses de Valls

· ACC1Ó, fruït de la integració del CIDEM i COPCA, es presentarà a Valls dintre del cicle de jornades que la nova entitat està realitzant arreu de Catalunya amb l'objectiu d'apropar a les empreses de la zona els instruments de suport a l'empresa.
ACC1Ó, l’agència constituïda de la integració de CIDEM i COPCA es presentarà demà dimarts 8 d’abril a Valls. La Cambra de Comerç, i Indústria de Valls acollirà demà una de les sessions que la nova entitat ACC1Ó, fruït de la integració de CIDEM i COPCA, realitzarà durant el mes d’abril al llarg del territori català amb l’objectiu d’apropar als empresaris els instruments de suport a l’empresa per l’any 2008.
 
La jornada serà inaugurada pel director dels Serveis Territorials del DIUE a Tarragona, Àngel Xifré, acompanyat del president de la Cambra, Marcel·lí Morera.
 
La sessió, a càrrec de la delegada d’ACC1Ó a Tarragona i Terres de l’Ebre, Mònica Boquera, i de la consultora d’Orientació i Assessorament d’ACC1Ó, Clara Porta, donarà a conèixer als empresaris de Valls els principals serveis d’inversió, creixement empresarial, innovació i internacionalització que gestiona la nova entitat, així com els nous canals establerts per facilitar i agilitzar l’accés de les empreses catalanes a aquests serveis.
 
Per més informació contactar amb Cristina Febrer (cfebrer@cidem.gencat.net) 93 476 72 13

12:30|.Cambra de Comerç i Indústria de Valls (C/ Jacint Verdaguer, 1. 2on. Valls)|Valls (L' Alt Camp)

Presentació d’ACC1Ó a les empreses de Valls