El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta la resolució del PUOSC 2008-2012 demà a Lleida

query_builder   7 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta la resolució del PUOSC 2008-2012 demà a Lleida

Durant la roda de premsa convocada a la seu de la Delegació del Govern s'oferiran les dades de la demarcació
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Miquel Pueyo, i el director dels Serveis Territorials del departament, Tomàs Pujol, presenta les resolucions del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) de la demarcació. L’acte tindrà lloc a la seu de la Delegació del Govern a Lleida, demà dimarts, 8 d’abril, a les 17.45 hores.
 
La resolució del PUOSC 208-2012 ha està aprovada avui dilluns, 7 d’abril, en la reunió de la Comissió de Cooperació Local, que ha tingut lloc a Barcelona, a la seu del Departament de Governació i Administracions Públiques. Durant la roda de premsa de demà a Lleida s’oferirà les dades detallades corresponents als municipis de les comarques de la demarcació.
 
Abans de la roda de premsa, a les 16.30 hores, el conseller Jordi Ausàs realitzarà una visita a l’Ajuntament de Lleida, on signarà el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde Àngel Ros.

17:45|.Delegació del Govern a Lleida (c. de Lluís Companys, 1)|Lleida (El Segrià)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Miquel Pueyo, i el director dels Serveis Territorials del departament, Tomàs Pujol, presenta les resolucions del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) de la demarcació.