El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta la resolució del PUOSC 2008-2012 demà a Tortosa

query_builder   8 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta la resolució del PUOSC 2008-2012 demà a Tortosa

Durant la roda de premsa convocada a la seu de la Delegació del Govern s'oferiran les dades de la demarcació
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó i el director dels Serveis Territorials del departament, Carles Pasqual, presenta les resolucions del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) de la demarcació. L’acte tindrà lloc a la seu de la Delegació del Govern a Tortosa, demà dimecres, 9 d’abril, a les 12.30 hores.
 
La resolució del PUOSC 208-2012 s’ha aprovat aquest dilluns, 7 d’abril, en la reunió de la Comissió de Cooperació Local, que ha tingut lloc a Barcelona, a la seu del Departament de Governació i Administracions Públiques. Durant la roda de premsa de demà a Tortosa s’oferirà les dades detallades corresponents als municipis de les comarques de la demarcació.
 
Abans de la roda de premsa, a les 11 hores, el conseller Jordi Ausàs realitzarà una visita a l’Ajuntament de Tortosa, on signarà el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde Ferran Bel.

12:30|.Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre (c. Montcada, 23)|Tortosa (El Baix Ebre)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó,  i del director dels Serveis Territorials del departament, Carles Pasqual, presentarà les resolucions del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) de la demarcació. Abans de la roda de premsa, a les 11 hores, el conseller Jordi Ausàs realitzarà una visita a l’Ajuntament de Tortosa, on signarà el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde Ferran Bel.