El secretari general d'Interior, Joan Boada, participa en la inauguració de l'exposició de Pilar Aymerich "Resistents. La cultura com a defensa"

query_builder   8 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari general d'Interior, Joan Boada, participa en la inauguració de l'exposició de Pilar Aymerich "Resistents. La cultura com a defensa"

Demà, 9 d'abril (19.00 h), al Museu d'Història de Catalunya
 
El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, participarà demà en l’acte d’inauguració de l’exposició “Resistents. La cultura com a defensa. Retrats de Pilar Aymerich”, al Museu d’Història de Catalunya. Es tracta d’un recull de retrats de la fotògrafa barcelonina a creadors, artistes, pensadors, intel·lectuals i escriptors que van encapçalar la resistència cultural a l’època franquista (Carles Fontserè; Joan Oliver; Josep Palau i Fabre; Mercè Rodoreda; Tísner..etc). La mostra l’organitzen el Museu d’Història de Catalunya, la Direcció General de Memòria Democràtica (Dep. d’Interior, Relacions Institucionals i Participació) i l’Obra Social de Caixa Sabadell i es podrà visitar fins a l’1 de juny.
L’acte d’inauguració també comptarà amb la participació del secretari de Cultura (Dep. de Cultura i Mitjans de Comunicació), Eduard Voltas, el director del Museu d’Història de Catalunya, Jaume Sobrequés, i Salvador Soley, president de Caixa Sabadell.  

19:00|.Museu d'Història de Catalunya (pl. de Pau Vila, 3)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, participarà en l’acte d’inauguració de l’exposició “Resistents. La cultura com a defensa. Retrats de Pilar Aymerich