El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el nou Casal de Gent Gran i l'Oficina d'Acció Ciutadana de Ca n'Aurell, a Terrassa

query_builder   9 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el nou Casal de Gent Gran i l'Oficina d'Acció Ciutadana de Ca n'Aurell, a Terrassa

Les obres d'aquests dos equipaments suposen una inversió de 2,1 milions d'euros
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà dissabte, 10 de maig, a les 11 hores, el nou Casal de Gent Gran i l’Oficina d’Acció Ciutadana de Ca n’Aurell, a Terrassa. El conseller estarà acompanyat del secretari d’Acció Ciutadana, Francesc Simó, el director general d’Acció Cívica, Josep Maria Civis, i la directora dels Serveis Territorials de Governació a Barcelona, Violant Mascaró. Amb gairebé 1.300 metres quadrats de superfície útil, les obres dels nous equipaments de la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques suposen una inversió total de 2.160.543 euros.
 
El conseller Ausàs visitarà les dependències del nou edifici, que es distribueix en quatre plantes: a la planta semisoterrani s’ubica l’Oficina d’Acció Ciutadana (OAC) i les tres plantes superiors acullen els diversos serveis del nou Casal de Gent Gran de Ca n’Aurell. A la planta baixa hi ha una sala polivalent, un escenari, la cuina i la cafeteria; a la primera planta, a més de l’aula d’informàtica i del gimnàs, hi ha dues aules taller i els espais de podologia i perruqueria. A la segona planta, s’ha instal·lat la sala de lectura, dos despatxos i la sala de reunions.
 
Després de la descoberta de la placa inaugural tindran lloc els parlaments del secretari de l’Associació de Gent Gran de Ca n’Aurell, Pau Cortiella, l’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, i el conseller de Governació, Jordi Ausàs. Abans de la inauguració, a les 10 hores, el conseller Ausàs visitarà l’Ajuntament de Terrassa on es reunirà amb l’alcalde i signarà en el Llibre d’Honor.

11:00|.Ca n'Aurell (c.Nicolau Talló, 191)|Terrassa (El Vallès Occidental)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el nou Casal de Gent Gran i l’Oficina d’Acció Ciutadana de Ca n’Aurell, a Terrassa. El conseller estarà acompanyat del secretari d’Acció Ciutadana, Francesc Simó, el director general d’Acció Cívica, Josep Maria Civis, i la directora dels Serveis Territorials de Governació a Barcelona, Violant Mascaró.