El Departament de Governació instal·la la Ludomòbil a Figueres els dies 11 i 12 de maig

query_builder   9 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Departament de Governació instal·la la Ludomòbil a Figueres els dies 11 i 12 de maig

Aquest equipament itinerant, de 400 metres quadrats, està especialitzat en el joc per als infants i pensat per a fomentar la participació
El Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria d’Acció Ciutadana, instal·la la Ludomòbil al Pavelló Municipal d’Esports de Figueres. La directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, inaugurarà aquest equipament itinerant amb jocs i altres materials lúdics el proper diumenge, 11 de maig, a les 10 hores. En l’acte també hi participarà el regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat de l’Ajuntament de Figueres, José Luis Yécora Romero.
 
La Ludomòbil estarà oberta els dies 11 i 12 de maig, de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores, per a tots els infants de 0 a 8 anys de Figueres i la comarca de l’Alt Empordà. En aquest equipament itinerant, instal·lat amb la col·laboració de l’ajuntament, poden gaudir, acompanyats de les persones adultes, de jocs de psicomotricitat, de taula, piscina de boles, pista d’escumes, tobogan, caminadors, mòbils, balancí, arrossegadors, etc.
 
La Ludomòbil, que disposa d’uns 400 metres quadrats de jocs, va ser inaugurada en el Festival de la Infància i la Joventut de Barcelona i ara realitza un recorregut per les comarques del país. A més d’aquest equipament itinerant, el Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria d’Acció Ciutadana, ha creat una xarxa de ludoteques i el programa “Jugar i llegir”. A través d’aquests projectes d’intervenció educativa i cultural, basats en el joc, la joguina i la participació, el departament té la intenció de promoure programes que estimulin la participació.

10:00|.Pavelló Municipal d’Esports (pavelló petit). Zona Esportiva, s/n. |Figueres (L' Alt Empordà)

El Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria d’Acció Ciutadana, instal·la la Ludomòbil al Pavelló Municipal d’Esports de Figueres. La directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, inaugurarà aquest equipament itinerant amb jocs i altres materials lúdics. En l’acte també hi participarà el regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat de l’Ajuntament de Figueres, José Luis Yécora Romero.