Adigsa inicia obres de rehabilitació a Barcelona

query_builder   13 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Adigsa inicia obres de rehabilitació a Barcelona

Les obres començaran demà als barris del Verdum, Urbanització Meridiana, JA Parera i la Pau
L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, iniciarà demà dimecres, 14 de maig, obres de rehabilitació al municipi de Barcelona (Barcelonès) per un import de  972.074 euros.
 
Verdum: aïllament de façanes i impermeabilització de les cobertes
 
Al barri del Verdum es durà a terme l’aïllament de façanes i la impermeabilització de les cobertes del carrer de Josep Solé i Barberà, 79-81 i 83-85. L’obra afectarà un total de 32 habitatges i consisteix a aïllar i impermeabilitzar les façanes per solucionar els problemes d’humitat per condensació de l’interior dels pisos, i les fissures dels paraments, reparant tots els elements que calgui, com les cornises, els cantells dels balcons, i el sòcol de l’edifici. Aquesta obra disposa d’un pressupost de 236.041 euros i s’ha adjudicat a l’empresa Natur System, SL, que l’executarà en sis mesos.   
 
 
Urbanització Meridiana: enjardinament de la urbanització
 
Al grup Urbanització Meridiana es farà l’enjardinament de la urbanització a l’illa B, envoltada pels carrers de Joan de Garay, Espronceda, Sant Antoni Maria Claret, Biscaia i Concepció Arenal. L’actuació, que afectarà 98 habitatges, consisteix a refer el paviment actual de la zona d’accés als habitatges, i millorar l’enjardinament i el mobiliari urbà dels espais verds de l’interior de l’illa. L’obra s’ha adjudicat a l’empresa C. Misca, SL, que farà les obres en un termini de sis mesos. Aquesta actuació disposa d’un pressupost de 132.770 euros.
 
JA Parera: reparació de murs i sostres de la planta soterrani i planta baixa
 
Al grup JA Parera es durà a terme la reparació dels murs i sostres de la planta soterrani i la planta baixa del carrer de Provençals, 266, el carrer de Huelva, 37, i el carrer de Fluvià, 276. L’àmbit d’actuació d’aquestes obres és de dos locals comercials ocupats per una bodega i una matalasseria-cistelleria, i 13 habitatges. L’obra s’ha adjudicat a l’empresa Carsa per un import de 364.736 euros i tindrà una durada de sis mesos.
 
La Pau:  neteja de cambres sanitàries
 
A la Pau es farà la neteja de les cambres sanitàries dels blocs 15 al 17, 81 a 89, i 92 a 94, per tal de fer-les accessibles a inspeccions de manteniment. Aquesta obra afectarà un total de 300 pisos d’aquest grup. L’empresa adjudicatària d’aquesta obra ha estat T. Rehabilitación, SL, que farà les obres per un import de 238.527 en un termini de sis mesos.
 
Assistiran a l’acte d’inici d’obres el cap del Servei de Projectes d’Arquitectura, Xavier Sebastià, un representant de cadascuna de les empreses adjudicatàries, els presidents de les associacions de veïns de cadascun dels barris, i un representant del programa Posa’t a punt, que Adigsa destina a persones procedents d’entitats sense afany de lucre o empreses i institucions vinculades a l’Administració que treballen per a la inserció social. 
 
 
ACTE
Inici d’obres de rehabilitació a Barcelona
DIA
Dimecres, 14 de maig de 2008
HORA I LLOC
9 h
Verdum
Local de l’Associació de Veïns
C. Artesania, 96 baixos
 
10 h
Urbanització Meridiana
C. Antoni Maria Claret, 311 (pl. de la Rampa) A l’obra
 
11 h
JA Parera
Bar Solé
C. Huelva cantonada amb C. Alcalà de Guadaira
 
12 h
La Pau
Local de l’Associació de Veïns
C. Concili de Trento, 318-320 (bloc 50 baixos)
 
 

09:00|.Local de l’Associació de Veïns de Verdum. C. Artesania, 96 baixos|Barcelona (El Barcelonès)

L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, iniciarà demà obres de rehabilitació al municipi de Barcelona per un import de  972.074 euros