El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres de l'entorn de l'església de Sant Pere a Sant Guim de Freixenet

query_builder   16 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres de l'entorn de l'església de Sant Pere a Sant Guim de Freixenet

També anirà a Preixana per inaugurar la nova sala de vetlla, subvencionada amb 97.057 euros del PUOSC
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del director dels Serveis Territorials de Governació a Lleida, Tomàs Pujol, inaugurarà les obres d’adequació de l’entorn de l’església de Sant Pere, a la pedania de Sant Domí, a Sant Guim de Freixenet (Segarra), el dissabte, 17 de maig, a les 11 hores. Aquest projecte ha estat subvencionat amb 75.094 euros del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC).
 
Prèviament, a les 10 hores, el conseller Jordi Ausàs es reunirà a l’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet amb l’alcalde Pere Solé i la resta de membres del consistori i signarà al Llibre d’Honor. A les 10.30 hores, el conseller de Governació visitarà les obres de la llar d’infants L’Esquirol.
 
Al migdia, el conseller Jordi Ausàs es desplaçarà a l’Ajuntament de Preixana (Urgell) on es reunirà a les 12 hores amb l’alcalde Jaume Pané i la resta de l’equip municipal, després de signar al Llibre d’Honor del consistori. A Preixana, inaugurarà la nova sala de vetlla subvencionada amb 97.057 euros del PUOSC.

10:00|.Ajuntament (Plaça del Dr. Perelló, 4)|Sant Guim de Freixenet (La Segarra)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà les obres d’adequació de l’entorn de l’església de Sant Pere, a la pedania de Sant Domí, a Sant Guim de Freixenet. A l'ajuntament d'aquest municipi es reunirà a les 10 hores amb l’alcalde Pere Solé i la resta de membres del consistori i a les 10.30 hores visitarà les obres de la llar d’infants L’Esquirol. Al migdia, el conseller es desplaçarà a l’Ajuntament de Preixana (Urgell) on es reunirà a les 12 hores amb l’alcalde Jaume Pané i la resta de l’equip municipal, i on inaugurarà a les 12.30 hores la nova sala de vetlla.