El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el camí de la Creu de Sant Climent de Llobregat

query_builder   16 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el camí de la Creu de Sant Climent de Llobregat

L’obra ha estat subvencionada amb 140.000 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC)
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, inaugura la urbanització del camí de la Creu de Sant Climent de Llobregat (Baix Llobregat), el dissabte, 17 de maig. Aquesta obra ha estat subvencionada amb 140.000 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).
 
A les 12.15 hores, acompanyat per la directora dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Violant Mascaró, el director general arribarà a l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, on serà rebut per l’alcalde Domènec Tugas i la resta de membres del consistori. Després de signar al Llibre d’Honor de l’ajuntament, la comitiva es desplaçarà fins al camí de la Creu per a la inauguració. L’acte inaugural, que comptarà amb els parlaments de l’alcalde i del director general, acabarà amb un aperitiu popular.

12:15|.Ajuntament (Pl. de la Vila, 1)|Sant Climent de Llobregat (El Baix Llobregat)

El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, inaugurarà la urbanització del camí de la Creu de Sant Climent de Llobregat.