El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita els municipis de Gombrèn, Ribes de Freser i Llanars

query_builder   30 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita els municipis de Gombrèn, Ribes de Freser i Llanars

L'atenció als mitjans de comunicació la realitzarà al pavelló municipal d'esports de Ribes de Freser
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, visitarà els ajuntaments de Ribes de Freser, Llanars i Gombrèn (Ripollès), divendres, 2 de maig.
 
A Ribes de Freser, a les 11 hores, mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde Marc Prat i la resta de membres del consistori i després visitarà les obres del teulat del pavelló que es va finançar a través d’un ajut extraordinari de 158.454,94 euros del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC) on atendrà als mitjans de comunicació.
 
Abans, a les 9.30 hores, el director general Carles Bassaganya acudirà a l’Ajuntament de Gombrèn, on s’entrevistarà amb l’alcalde Eudald Picas i la resta de l’equip del govern municipal. Al migdia, a les 13 hores, també visitarà Llanars, on mantindrà una reunió amb l’equip de govern municipal i visitarà el municipi acompanyat per l’alcalde Esteve Costa.

11:30|.Pavelló municipal d'Esports|Ribes de Freser (El Ripollès)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, visitarà els ajuntaments de Ribes de Freser, Llanars i Gombrèn.