Presentació de La Setmana de TV3 dedicada a la lectura

query_builder   21 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de La Setmana de TV3 dedicada a la lectura

· És una de les activitats destacades del Pla de Foment de la Lectura impulsat per la Generalitat
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i la directora de TVC, Mònica Terribas, presentaran el proper dijous, 22 de maig, a les 17.30 hores, al pavelló Mies van der Rohe de Barcelona, les activitats que es duran a terme en el marc de La Setmana de TV3, que enguany estarà dedicada a la promoció de la lectura.
 
La Setmana, que és una de les activitats destacades del Pla de Foment de la Lectura de Catalunya impulsat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, tindrà lloc del 26 de maig a l’1 de maig i es presenta amb l’eslògan “Llegir ens fa més vius”. Durant aquesta setmana, els diferents programes informatius i d’entreteniment de Televisió de Catalunya duran a terme espais per promoure i fomentar la lectura.
 
A l’acte també hi assistiran els responsables que dirigeixen i coordinen La Setmana de TV3 i presentadors de programes que hi contribueixen amb una edició especial dels seus espais.
 
 
 
Nota: Es prega que confirmeu l’assistència al tel. 93 499 93 48
 

17:30|.Pavelló Mies van der Rohe (av. Marquès de Comillas, s/n)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i la directora de TVC, Mònica Terribas, presentaran les activitats que es duran a terme en el marc de La Setmana de TV3, que enguany estarà dedicada a la promoció de la lectura.