El conseller Tresserras inaugura l'11a edició de les Jornades Catalanes d'Informació i Documentació, al CCIB de Barcelona

query_builder   21 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Tresserras inaugura l'11a edició de les Jornades Catalanes d'Informació i Documentació, al CCIB de Barcelona

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresseras, inaugurarà demà, dijous 22 de maig, a les 10 hores, les Jornades Catalanes d’Informació i Documentació, que enguany arriben a la seva 11a edició sota el lema Experiència i Innovació, i se celebraran els dies 22 i 23 de maig al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). La conferència inaugural anirà a càrrec del director de la North Plains Public Library (Oregon), Aaron Schmidt.
 
En el marc d’aquestes jornades, la directora general de Cooperació Cultural, Anna Falguera, participarà el divendres, 23 de maig, a partir de les 12 del migdia, en la taula rodona sobre Les biblioteques a les polítiques culturals, moderada pel periodista, Francesc Sánchez, que també comptarà amb la presència del delegat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí; l’alcalde de les Borges Blanques, Miquel Àngel Estradé, i el regidor de Cultura de l’ajuntament de Vic, Xavier Solà.
 
Les jornades, que organitzen cada dos anys el Col·legi Oficial de Bibliotecaris- Documentalistes de Catalunya, reuniran més de 500 professionals de biblioteques, centres de documentació, i serveis d’informació de l’empresa i de l’administració.
 
 

10:00|.Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (Rambla Prim, 1-17)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresseras, inaugurarà les Jornades Catalanes d’Informació i Documentació.