Sorteig de dos habitatges amb protecció oficial a Anglès

query_builder   26 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Sorteig de dos habitatges amb protecció oficial a Anglès

.
L’empresa pública Adigsa sorteja demà dimarts, 27 de maig, dos pisos de lloguer amb protecció oficial, a Anglès (la Selva). Aquests pisos formen part de la promoció del Cuc, situada al carrer de Joan Coromines, que ja es va lliurar anteriorment. Els dos pisos que se sortegen demà s’han recuperat després que hagin quedat buits per motius diversos. Assistiran al sorteig la directora del Servei Territorial d’Adigsa a Girona, Cristina Andreu, i el regidor de Benestar Social i Educació de l’Ajuntament d’Anglès, Gregori Amon.
 
Els habitatges formen part d’una promoció construïda per l’Institut Català del Sòl (Incasòl) en un solar cedit per l’Ajuntament, al Pla parcial del Cuc, i seran administrats per Adigsa. La promoció, ubicada al carrer de Joan Coromines, 5-7, consta d’un total de 15 pisos lliurats l’any 2005.
 
Els habitatges disposen de dos dormitoris i tenen una superfície útil de 57 i 58 m2. El preu provisional dels lloguers és d’uns 164 euros mensuals. Per accedir a aquests dos pisos s’han presentat un total de 8 sol·licituds, de les quals 6 han estat admeses i 2 n’han quedat excloses.
 
Aquesta promoció incorpora criteris de sostenibilitat i gaudeix d’un sistema d’aprofitament de l’energia solar per preescalfar aigua calenta sanitària. L’edifici és obra de l’arquitecte Josep Salló i la seva construcció va suposar una inversió de 750.000 euros.

13:30|.Ajuntament d'Anglès. Sala de Plens. Pl. de la Vila, 1|Anglès (La Selva)

L’empresa pública Adigsa sortejarà dos pisos de lloguer amb protecció oficial a Anglès