El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la nova seu del Consell Comarcal del Pallars Jussà a Tremp

query_builder   29 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la nova seu del Consell Comarcal del Pallars Jussà a Tremp

El mateix dia té previst realitzar vàries visites als municipis de la Pobla de Segur, el Pont de Suert i Tremp
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugura la nova seu del Consell Comarcal del Pallars Jussà, situada al carrer de Soldevila, número 18, de Tremp. En l’acte, estarà acompanyat del president del Consell Comarcal, Xavier Pont; el delegat territorial del Govern de la Generalitat, Víctor Orrit; el director general d’Administració Local, Carles Bassaganya; el coordinador dels Serveis Territorials del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy; i els consellers comarcals.
 
En l’acte d’inauguració, previst per a les 18 hores, el conseller Jordi Ausàs, amb la resta de la comitiva, visitarà les instal·lacions, signarà al Llibre d’Honor i descobrirà la placa commemorativa.
 
Per a la construcció de la nova seu del Consell Comarcal del Pallars Jussà, el Departament de Governació i Administracions Públiques va atorgar un ajut extraordinari de 296.072 euros per a la consolidació de l’estructura de l’edifici. La nova seu es troba situada en l’espai que ocupava la casa Sullà, situada entre parets mitgeres, de la qual se’n conserva la porta d’entrada.
 
El mateix dia, a les 10 hores, el conseller Jordi Ausàs té previst visitar l’Ajuntament i el Casal de la gent gran de la Pobla de Segur (Pallars Jussà); i a les 12.30 hores, l’Ajuntament de Pont de Suert (Alta Ribagorça). A la tarda, abans de la inauguració de la nova seu del Consell Comarcal de Tremp, també realitzarà una vista al Casal de Gent Gran d’aquest municipi i una visita institucional a l’ajuntament.

18:00|.Consell Comarcal del Pallars Jussà (c. de Soldevila, 18)|Tremp (El Pallars Jussà)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà la nova seu del Consell Comarcal del Pallars Jussà. En l’acte, l'acompanyaran el president del Consell Comarcal, Xavier Pont; el delegat territorial del Govern de la Generalitat, Víctor Orrit; el director general d’Administració Local, Carles Bassaganya; el coordinador dels Serveis Territorials del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy; i els consellers comarcals.