El conseller de Governació, Jordi Ausàs, anuncia l'acord amb l'Obra Social de Caixa Catalunya per potenciar el Casal Sant Jordi del Pont de Suert

query_builder   29 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, anuncia l'acord amb l'Obra Social de Caixa Catalunya per potenciar el Casal Sant Jordi del Pont de Suert

El mateix dia inaugura la nova seu del Consell Comarcal del Pallars Jussà
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del coordinador de Serveis Territorials del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, visita l’Ajuntament del Pont de Suert (Alta Ribagorça), demà divendres, 30 de maig, a les 12.30 hores. En aquest municipi, després de la benvinguda de l’alcalde Albert Alins i la resta de membres del consistori, té previst visitar el Casal Sant Jordi, on s’ha traslladat el Casal de Gent Gran i s’ha previst un programa de potenciació dels serveis i de millora d’aquest equipament de l’Obra Social de Caixa Catalunya.
 
A la tarda, a les 18 hores, el conseller Jordi Ausàs inaugura la nova seu del Consell Comarcal del Pallars Jussà, situada al carrer de Soldevila, número 18, de Tremp. En l’acte, estarà acompanyat del president del Consell Comarcal, Xavier Pont; el delegat territorial del Govern de la Generalitat, Víctor Orrit; el director general d’Administració Local, Carles Bassaganya; el coordinador dels Serveis Territorials del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy; i els consellers comarcals. En l’acte d’inauguració, el conseller Jordi Ausàs, amb la resta de la comitiva, visitarà les instal·lacions, signarà al Llibre d’Honor i descobrirà la placa commemorativa.
 
El mateix dia, a les 10 hores, el conseller Jordi Ausàs té previst visitar l’Ajuntament i el Casal de la gent gran de la Pobla de Segur (Pallars Jussà). A la tarda, abans de la inauguració de la nova seu del Consell Comarcal del Pallars Jussà, també realitzarà una vista al Casal de Gent Gran de Tremp (17 hores) i una visita institucional a l’ajuntament (19.30 hores).

12:30|.Casal Sant Jordi (c. del doctor Saura, 14)|Pont de Suert (L' Alta Ribagorça)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del coordinador de Serveis Territorials del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, visitarà el Casal Sant Jordi del Pont de Suert, on s’ha previst un programa de potenciació dels serveis i de millora d’aquest equipament de l’Obra Social de Caixa Catalunya.