El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, visitarà demà diverses empreses del Bages

query_builder   29 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, visitarà demà diverses empreses del Bages

· El conseller, acompanyat pel director del Serveis Teritorials de la Catalunya Central, Josep M. Palau, visitarà les instal·lacions de les empreses Ausa, Tous i Pujol Muntalà.
El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, visitarà demà diverses empreses de la comarca del Bages, acompanyat pel director del Serveis Territorials del Departament a la Catalunya Central, Josep M. Palau.
 
La visita del conseller s’iniciarà a les 9 hores, a l’empresa Ausa, on Josep Huguet es reunirà amb el president de la companyia, Maurici Perramon; el vicepresident, Manuel Perramon; el seu director general, Joan A. Aixendri; i altres membres de l’equip directiu, abans de visitar les instal·lacions.
 
Seguidament, cap a les 10 hores, el conseller Huguet visitarà l’empresa Tous, on es reunirà amb el seu president d’honor, Salvador Tous; la presidenta, Alba Tous; la co-presidenta i directora creativa, Rosa Oriol, i altres membres de la direcció. En acabar aquesta visita, cap a les 10,45 hores, a l’exterior de les oficines de l’empresa, el conseller atendrà als mitjans de comunicació.
 
Cap a les 11 hores, el conseller Huguet es desplaçarà a les instal·lacions de l’empresa Pujol Muntalà, de Sant Fruitós del Bages, on, acompanyat de l’alcalde de la localitat, Josep Rafart, s’entrevistarà amb el president de la companyia, Oscar Pujol; el seu director general, Venanci Pellicer; i el director de foneria, Javier García. Tot seguit, el conseller visitarà la foneria i la planta de mecanització.

10:45|.Tous (Carretera de Vic El Guix, 3)|Manresa (El Bages)

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, visitarà diverses empreses del Bages.