El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix la XII Trobada de les Cases del Mar

query_builder   7 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix la XII Trobada de les Cases del Mar

Abans farà una visita a l'Ajuntament de Castell d'Aro, on signarà en el Llibre d'Honor i es reunirà amb l'alcalde
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la XII Trobada de les Cases del Mar de Catalunya, que tindrà lloc a Castell-Platja d’Aro (Baix Empordà), el proper dijous, 8 de maig, en el marc d’un dinar que aplegarà 700 persones usuàries d’aquests equipaments i d’altres associacions de gent gran de poblacions costaneres amb les quals es relacionen.
 
Durant l’acte, en què també participaran el secretari d’Acció Ciutadana, Francesc Simó, i el director general d’Acció Cívica, Josep Maria Civis, el conseller Jordi Ausàs lliurarà un record de la trobada als presidents i presidentes de les 17 entitats presents a la trobada.
 
Les cases del mar són equipaments que ofereixen espais de trobada on la gent gran pot viure la jubilació de manera activa i participativa. Actualment formen part de la xarxa d’equipaments cívics de la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques.
 
Prèviament, a les 12.30 hores, el conseller Jordi Ausàs farà una visita institucional a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro on, acompanyat pel delegat de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy, i la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde, Joan Giraut.

13:30|.Restaurant La Terrassa (Castell d'Aro, 2)|Castell-Platja d'Aro (El Baix Empordà)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la XII Trobada de les Cases del Mar de Catalunya. Prèviament, a les 12.30 hores, el conseller farà una visita institucional a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, acompanyat pel delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy.