Amèlia Guàrdia i Margarita López reben la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Anna Maria Solé, en farà el lliurament

query_builder   24 gener 2012 16:00

event_note Nota de premsa

Amèlia Guàrdia i Margarita López reben la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Anna Maria Solé, en farà el lliurament

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Anna Maria Solé, lliurarà la Medalla Centenària de Benestar Social i Família a Amèlia Guàrdia, veïna de l’Arboç, i a Margarita López, dels Pallaresos.
 
La directora farà entrega de la Medalla a Margarita López a la Residència Nostrallar. Hi assistiran també amics i familiars de l’homenatjada; l’alcalde dels Pallaresos, Jaume Rodríguez, i la direcció i el personal del centre.
 
Margarita López Blanco va néixer el 18 de gener de 1912 a Burgos. Quan tenia un any van traslladar el seu pare a València, després a Barcelona i finalment la família es va instal·lar a Tarragona. Va treballar de modista fins que es va casar. Ella i el seu marit van tenir dos fills.
 
El lliurament de la Medalla a Amèlia Guàrdia se celebrarà a la tarda, a la Casa de la Cultura de l’Arboç. També hi assistiran diversos familiars i amics, així com l’alcalde del municipi, Joan Sans, i altres representants del consistori.
 
Amèlia Guàrdia i Andreu va néixer el 22 de novembre de 1911 a l’Arboç. De jove va treballar en un taller tèxtil d’on va arribar a ser encarregada. Les puntes de coixí sempre van ser una gran afició i en va fer fins que la vista li ho va permetre. Actualment conviu amb un dels seus dos fills a l’Arboç.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.