Eduard Voltas inaugurarà demà una nova edició del congrés Digital Music 2.0/ 08

query_builder   16 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Eduard Voltas inaugurarà demà una nova edició del congrés Digital Music 2.0/ 08

Es debatrà la comercialització de música en entorns digitals
El secretari de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Eduard Voltas, inaugurarà la segona edició del congrés Digital Music 2.0 / 08. L’acte es farà demà, dimarts 17 de juny, a les 11 hores, a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (Montalegre, 6-8). A l’acte també hi assistiran el director de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), Antoni Lladó, i el co-director d’Advanced music (Sónar), Enric Palau.
 
L’ICIC a través del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) organitza la segona edició de les jornades Digital Music 2.0 / 08 els propers dies 17 i 18 de juny amb l’objectiu d’establir un marc que pugui oferir un nou enfocament de la comercialització de música en entorns digitals a Catalunya i a l’estat.
 
Una quarantena de representants destacats d’institucions, mitjans de comunicació i empreses com Yahoo! Música, MySpace, Virgin, The Orchard, IODA, Sonific.com, Beggars, Pitchfork Media, Beatport o Telefònica participaran com a ponents en les jornades que ja tenen uns 300 inscrits. Enguany, com a novetat, a més de les conferències s’organitzaran una sèrie de tallers pràctics adreçats als professionals del sector musical i sonor i d’altres sectors, com el tecnològic. Aquestes activitats i conferències es retransmetran en directe a través del web:
 
La celebració de les jornades DM 2.0 es fa enguany en col·laboració amb el Festival Sónar amb l’objectiu d’aprofitar les sinergies que genera el festival entre bona part de la indústria. 

Podeu consultar el programa a:  http://www.catalanarts.cat/dm20

11:00|.Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (c. Montalegre, 6-8)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari de Cultura, Eduard Voltas, inaugurarà la segona edició del congrés Digital Music 2.0 / 08.