El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació porta la mostra Peces de col·lecció a Sant Boi de Llobregat

query_builder   13 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació porta la mostra Peces de col·lecció a Sant Boi de Llobregat

El proper dijous 19 de juny, a les 20 hores, s’inaugurarà l’exposició Peces de Col·lecció al Centre d’Art Can Castells de Sant Boi de Llobregat. Es tracta de la quarta exposició itinerant produïda pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, i es podrà veure en aquest municipi fins al proper 26 de juliol.
 
L’acte d’inauguració comptarà amb la presència de Gabriel Planella, en representació de la Direcció General de Cooperació Cultural del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació; l’alcalde de Sant Boi de Llobregat, Jaume Bosch; i la regidora de Cultura del municipi, Montserrat Mirabent. També hi assistiran el comissari de l'exposició, Jordi Bracons, i Jordi Barnadas i Gabriel Pinós, president i vocal, respectivament, del Gremi de Galeries d’Art de Catalunya.
 
Peces de col·lecció és una mostra d’art català contemporani que inclou obres de mestres de les avantguardes dels segle XX i XXI com ara Picasso, Miró, Tàpies, Amat, Clavé, Cuixart o Guinovart, entre d’altres. El projecte expositiu correspon al Gremi de Galeries d’Art de Catalunya, que ha fet una selecció de trenta-vuit obres que pertanyen a les col·leccions de dinou galeries agremiades. En un únic espai, el visitant pot admirar una gran diversitat de tècniques i estils i una multiplicitat de suports diferents: pintures, dibuixos, escultures, obra gràfica, collage i fotografies.
 
La mostra itinerant Peces de col·lecció ja s’ha exposat a les poblacions de Ripollet, el Prat de Llobregat i Tortosa, i a partir d’octubre visitarà Santa Coloma de Gramenet i Corbera de Llobregat. A través d’aquesta iniciativa, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, en col·laboració amb els ajuntaments, pretén ampliar la sensibilitat ciutadana cap a les arts visuals contemporànies.

20:00|.Can Castells Centre d'Art. C. Lluís Castells, 16|Sant Boi de Llobregat (El Baix Llobregat)

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació porta la mostra Peces de col·lecció a Sant Boi de Llobregat