El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la trobada de la xarxa interadminitrativa de qualitat en els serveis públics

query_builder   18 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la trobada de la xarxa interadminitrativa de qualitat en els serveis públics

La trobada, que se celebra a Barcelona, està centrada en la gestió de la qualitat en l'àmbit dels serveis públics
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugura la trobada de la xarxa interadministrativa de qualitat en els serveis públics. L’acte tindrà lloc a la seu de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) el dijous 19 de juny, a les 10 del matí.
 
El conseller Jordi Ausàs estarà acompanyat de la secretària de Funció Pública i Modernització de l’Administració del Departament de Governació, Maria Teresa Aragonès; el director general de Modernització de l’Administració del Departament de Governació, Amadeu Recasens, i la presidenta de l’Agència Estatal d’Avaluació de Polítiques Públiques i Qualitat dels Serveis del Ministeri d’Administracions Públiques, María Luisa Carcedo.
 
La trobada se centrarà en la gestió de la qualitat en l’àmbit dels serveis públics. La xarxa interadministrativa de qualitat en els serveis públics és un òrgan de cooperació integrat pels organismes responsables de qualitat de l’Administració general de l’Estat (Agència d’Avaluació i Qualitat, AEVAL) i els de les comunitats autònomes; la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP); i l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA).
 
La xarxa interadministrativa de qualitat en els serveis públics té per objectiu institucionalitzar la cooperació interadministrativa en els àmbits relacionats amb la qualitat i l’excel·lència en els serveis públics.

10:00|.Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC). (Av. de l'Estadi, s/n. Anella Olímpica)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugura la trobada de la xarxa interadministrativa de qualitat en els serveis públics. Estarà acompanyat de la secretària de Funció Pública i Modernització de l’Administració, Maria Teresa Aragonès; el director general de Modernització de l’Administració, Amadeu Recasens, i la presidenta de l’Agència Estatal d’Avaluació de Polítiques Públiques i Qualitat dels Serveis del Ministeri d’Administracions Públiques, María Luisa Carcedo.