El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres d'ampliació del Casal Cívic i Hotel d'Entitats de Sabadell - Rogelio Soto

query_builder   19 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres d'ampliació del Casal Cívic i Hotel d'Entitats de Sabadell - Rogelio Soto

Les obres realitzades han suposat una inversió d'un milió d'euros
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos; el director general d’Acció Cívica del departament, Josep Maria Civis; i la directora dels Serveis Territorials del departament a Barcelona, Violant Mascaró; inaugura l’ampliació del Casal Cívic i l’Hotel d’Entitats de Sabadell - Rogelio Soto.
 
L'acte d'inauguració tindrà lloc a l’equipament social situat al carrer de Campoamor 93-95, de Sabadell (Vallès Occidental), el divendres 20 de juny, a les 17 hores. El Departament de Governació i Administracions Públiques ha invertit 968.850 euros en l’ampliació i millora de l’equipament, motivada pel creixement constant de persones usuàries del centre i la manca d’espais disponibles per a les entitats del barri.
 
Abans, a les 16 hores, el conseller Jordi Ausàs, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials del departament a Barcelona, Violant Mascaró, té previst realitzar una visita institucional a l’Ajuntament de Sabadell (carrer de Sant Roc, 1). Durant la visita, el conseller Jordi Ausàs signarà al Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde del municipi.

17:00|.Casal Cívic i l'Hotel d'Entitats de Sabadell - Rogelio Soto (c. de Campoamor, 93-95)|Sabadell (El Vallès Occidental)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà l’ampliació del Casal Cívic i l’Hotel d’Entitats de Sabadell - Rogelio Soto. A l'acte també hi assistiran l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos; el director general d’Acció Cívica, Josep Maria Civis; i la directora dels Serveis Territorials a Barcelona, Violant Mascaró.