El director dels Serveis Territorials de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugura el nou CEIP Sant Mateu de Riudecanyes

query_builder   20 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director dels Serveis Territorials de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugura el nou CEIP Sant Mateu de Riudecanyes

Prèviament visitarà l'ajuntament on signarà al Llibre d'Honor
El director dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Tarragona, Francesc Tarragona i Baró, inaugura el nou centre d’educació infantil i primària Sant Mateu de Riudecanyes (Baix Camp), demà dissabte, 21 de juny. En aquest centre, on Francesc Tarragona i Baró va exercir de mestre, hi estudien actualment 98 nens i nenes.
 
A les 18 hores, el director dels serveis territorials arribarà a l’Ajuntament de Riudecanyes, on serà rebut per l’alcalde del municipi, Josep Maria Tost, i la resta de membres del consistori. Després de signar al Llibre d’Honor de l’ajuntament, la comitiva es desplaçarà fins al nou CEIP Sant Mateu per a la inauguració. L’acte inaugural, que comptarà amb els parlaments de l’alcalde i del director dels serveis territorials a Tarragona, acabarà amb un aperitiu popular.

18:00|.CEIP Sant Mateu. Carrer Nou, 1. |Riudecanyes (El Baix Camp)

El director dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Tarragona, Francesc Tarragona i Baró, inaugura el nou centre d’educació infantil i primària Sant Mateu.