El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix l'acte de presentació del projecte de l'Anella Industrial a Manresa

query_builder   25 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix l'acte de presentació del projecte de l'Anella Industrial a Manresa

Prèviament, visitarà l'Ajuntament de Manresa, on signarà en el Llibre d'Honor i es reunirà amb l'alcalde
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte de presentació del projecte de l’Anella Industrial que es farà a Manresa (Bages), dijous, 26 de juny, a les 17 hores. També hi intervindran l’alcalde de Manresa, Josep Camprubí, el president de la Cambra de Comerç de Manresa, Manel Rossell, i el president de la delegació del Col·legi d’Enginyers a la Catalunya Central, Josep Alabern.
 
L’Anella Industrial és un projecte promogut pels departaments de Governació i d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, Abertis Telecom, T-Systems i AP-PI, i va ser creat amb la voluntat d’augmentar la competitivitat dels sectors industrials catalans, mitjançant un desplegament capdavanter d’infraestructures de telecomunicacions.
 
Prèviament, a les 16 hores, acompanyat del coordinador dels serveis territorials del Departament a la Catalunya Central, Antoni Casassas, el conseller Jordi Ausàs visitarà l’Ajuntament de Manresa, on signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde, Josep Camprubí.

17:00|.Cambra de Comerç. Edifici Can Jorba (Muralla del Carme, 17-23)|Manresa (El Bages)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte de presentació del projecte de l’Anella Industrial a Manresa. Prèviament, a les 16h, el conseller visitarà l’Ajuntament de Manresa, on es reunirà amb l’alcalde, Josep Camprubí. L'acompanyarà el delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega.