El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, participa en la presentació del projecte de cooperació territorial Transruràlia

query_builder   25 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, participa en la presentació del projecte de cooperació territorial Transruràlia

També visita l'Ajuntament de Castellfollit de la Roca, on mantindrà una reunió de treball amb l'alcalde del municipi
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, al costat de l’alcaldessa de Riudaura (Garrotxa), Eulàlia Massana; i l’alcalde dels Banys d'Arles (Vallespir) i vicepresident del Consell General dels Pirineus Orientals, Alexandre Reynal; participa en la roda de premsa de presentació del projecte “Transruràlia, sinèrgies transfrontereres d’arts rurals”.
 
A la roda de premsa, que tindrà lloc al Mas Roquer de Riudaura, demà dijous, 26 de juny, a les 12 hores, també hi assistirà la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata.
 
Aquest projecte, que s’inclou dins la convocatòria de cooperació territorial entre els estats espanyol, francès i andorrà, neix per fomentar i revaloritzar la cultura artesanal, popular i tradicional a les comarques de la Garrotxa i el Vallespir davant la despoblació dels municipis rurals cap a les grans ciutats.
 
Abans, a les 10 hores, el director general Carles Bassaganya té previst visitar l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca, on s’entrevistarà amb l’alcalde Moisès Coromina i la resta de l’equip del govern municipal, signarà en el Llibre d’Honor i visitarà el municipi.

12:00|.Mas Roquer|Riudaura (La Garrotxa)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, participarà en la roda de premsa de presentació del projecte “Transruràlia, sinèrgies transfrontereres d’arts rurals". En l'acte també hi serà present la directora dels Serveis Territorials a Girona, Mireia Mata. Abans, a les 10 hores, el director visitarà l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca, on s’entrevistarà amb l’alcalde Moisès Coromina i la resta de l’equip del govern municipal, signarà en el Llibre d’Honor i visitarà el municipi.