Sorteig de 19 habitatges amb protecció oficial a Gavà i 4 a Begues

query_builder   25 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Sorteig de 19 habitatges amb protecció oficial a Gavà i 4 a Begues

.
L’empresa pública Adigsa sortejarà demà dijous, 26 de juny, 19 habitatges de lloguer amb protecció oficial a Gavà (Baix Llobregat) i 4 pisos de lloguer per a joves a Begues (Baix Llobregat).
 
Els pisos de Gavà es troben ubicats als grups d’habitatges amb protecció oficial de les Bòbiles i Can Espinós, i són pisos dels quals s’ha pogut recuperar la titularitat per renúncia dels anteriors propietaris o després de processos judicials. Els habitatges tenen entre 36 i 75 m2, n’hi ha un d’adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, i el preu del lloguer oscil·la entre els 200 i 440 euros mensuals, segons les característiques de l’habitatge. 
 
Els pisos de Begues corresponen a una promoció situada al carrer de Mary Santpere d’aquesta localitat, que es va lliurar el passat mes de maig. En el primer lliurament van quedar lliures 4 pisos que eren de lloguer per a gent gran per manca de sol·licitants. Ara s’ha canviat el règim d’adjudicació i se sortejaran entre els 8 sol·licitants de pisos de lloguer per a joves d’aquesta promoció que havien quedat en llista d’espera. 

10 h sorteig a Gavà
Casal municipal de cultura American Lake
C. de Castelldefels, 11, de Gavà
13 h sorteig a Begues
Sala de Plens de l’Ajuntament de Begues
Av. de Torres Vilaró, 4, de Begues

10:00|.Casal municipal de cultura American Lake. C. de Castelldefels, 11|Gavà (El Baix Llobregat)

Sorteig de 19 habitatges amb protecció oficial a  Gavà i 4 a Begues