El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix la commemoració del 20è aniversari del Consell Comarcal d'Osona

query_builder   27 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix la commemoració del 20è aniversari del Consell Comarcal d'Osona

Durant l'acte es lliuraran els guardons de reconeixement als presidents que ha tingut l'ens comarcal
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presideix la commemoració del 20è aniversari de la constitució del Consell Comarcal d’Osona, el divendres, 27 de juny, a les 19.30 hores. El conseller Jordi Ausàs estarà acompanyat del delegat del Govern català a la Catalunya central, Jordi Fàbrega; el director dels Serveis Territorials de Governació a la Catalunya central, Antoni Casassas; i del director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, entre d’altres autoritats.
 
L’acte començarà amb la projecció d’un audiovisual sobre la història del Consell Comarcal d’Osona i, tot seguit, tindran lloc els parlaments de l’alcalde de Vic, Josep Maria d’Abadal, del president del Consell Comarcal d’Osona, Miquel Arisa, i del conseller Jordi Ausàs. Tot seguit es lliuraran els guardons de reconeixement als presidents que ha tingut el consell comarcal.
 
Prèviament a l’acte de commemoració, a les 19 hores, el conseller Jordi Ausàs es reunirà amb el president del Consell Comarcal, Miquel Arisa, i signarà en el Llibre d’Honor de l’ens.

19:30|.Auditori Marià Vila d'Abadal. Edifici El Sucre. C/ Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5.|Vic (Osona)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presideix la commemoració del 20è aniversari de la constitució del Consell Comarcal d’Osona.