La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, clourà l'Assemblea del Fòrum Comarcal de l'ACM

La cloenda tindrà lloc a l'Ajuntament de Girona a les 13 hores

query_builder   31 gener 2012 15:42

event_note Nota de premsa

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, clourà l'Assemblea del Fòrum Comarcal de l'ACM

La cloenda tindrà lloc a l'Ajuntament de Girona a les 13 hores

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, presidirà la cloenda de l’Assemblea del Fòrum Comarcal de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), que tindrà lloc demà dimecres, 1 de febrer, a l’Ajuntament de Girona, a les 13 hores. L’Assemblea comptarà amb la presència del president de l’ACM, Miquel Buch, el president del Fòrum Comarcal, Jordi Xargay, i l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont.
 
Després de la cloenda, està prevista l’atenció als mitjans.
 
Durant l’acte, entre d’altes qüestions, s’escollirà la nova presidència del Fòrum Comarcal. El Fòrum Comarcal de l’ACM és un òrgan que agrupa els consells comarcals de Catalunya. Es va constituir el 1993 i entre les seves funcions hi ha la representació dels interessos de les comarques i fixar les directrius d’actuació en relació amb els consells comarcals. L’actual president és Jordi Xargay, president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i alcalde de Palol de Revardit.
 
Abans de la participació al Fòrum Comarcal, a les 12 hores, aproximadament, la vicepresidenta Joana Ortega farà una visita institucional a l’Ajuntament de Girona.

13:30|.Ajuntament de Girona (pl. del Vi, 1)|Girona (Gironès)

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, presidirà la cloenda de l’Assemblea del Fòrum Comarcal de l’ACM a Girona. Previament, a les 11h, el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, assistirà a l'Assemblea.