El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el carrer de Josep Maria Fàbregas de Picamoixons

query_builder   27 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el carrer de Josep Maria Fàbregas de Picamoixons

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha subvencionat les obres amb un total de 88.859 euros
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat pel director dels Serveis Territorials del departament a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugura les obres d’Urbanització del carrer Josep Maria Fàbregas de Picamoixons (Alt Camp). L’acte d’inauguració tindrà lloc al mateix carrer, diumenge, 29 de juny, a les 12.30 hores.
 
Abans de la inauguració, a les 12.00 hores, el director general i el director dels Serveis Territorials seran rebuts pel president de la EMD de Picamoixons, Joan Magrané, a la seu de l’entitat. A l’acte també hi assistiran altres membres de la corporació local, així com l’alcaldessa del municipi de Valls, Dolors Batalla.
 
Les obres finalitzades tenen un pressupost de 254.657 euros. El Departament de Governació i Administracions Públiques hi ha aportat un total de 88.859 euros entre els anys 2006 i 2007. A part de fer les reformes estructurals, l’asfaltat i les voreres, s’han adequat els serveis d’aigua de boca i el clavagueram, amb la separació de les aigües fecals de les pluvials i amb la planificació que connectin amb la depuradora que l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) té previst construir el 2009.

12:30|.Carrer de Josep Maria Fàbregas. EMD Picamoixons|Valls (L' Alt Camp)

El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat pel director dels Serveis Territorials del departament a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugura les obres d’Urbanització del carrer Josep Maria Fàbregas de Picamoixons (Alt Camp).