El conseller de Governació, Jordi Ausàs, participa en la XIX Trobada Empresarial al Pirineu

query_builder   4 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, participa en la XIX Trobada Empresarial al Pirineu

Intervé en l'acte de benvinguda als participants que tindrà lloc a la Sala de Sant Doménec de la Seu d'Urgell, el dijous 5 de juny, a les 17.15 hores
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, participa en la XIX Trobada Empresarial al Pirineu que se celebra a la Sala de Sant Doménec de la Seu d’Urgell (Alt Urgell) els dies 5 i 6 de juny. Acompanyat de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i el president de l’associació organitzadora de la trobada, Joan Ramon Fuertes, intervindrà des de la taula de benvinguda a les persones participants, el dijous, 5 de juny, a les 17.15 hores.
 
La inauguració de la Trobada Empresarial al Pirineu, que tindrà lloc divendres, 6 de juny, a les 10 hores, anirà a càrrec del vicepresident del Govern de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira. En l’edició d’aquest any, dedicada a “Les grans oportunitats davant els nous reptes”, s’hi tractaran temes com ara: l’oportunitat de negoci davant les noves energies, les oportunitats de l’empresa davant el nou cicle econòmic, les perspectives econòmiques i les persones com a element clau de creixement.

17:15|.Sala de Sant Domènec (c. de Sant Domènec, 4)|Seu d'Urgell (L'Alt Urgell)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, participarà en la XIX Trobada empresarial al Pirineu.