La Generalitat, la Diputació de Girona i la UdG signen un conveni per a la realització d'un postgrau de participació ciutadana i comunicació

query_builder   4 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat, la Diputació de Girona i la UdG signen un conveni per a la realització d'un postgrau de participació ciutadana i comunicació

Dijous, 5 de juny, a les 16.30h, a la Diputació de Girona
El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada; el president de la Diputació de Girona, Enric Vilert, i el director general de la Fundació Universitat de Girona, Joan Saurina, signaran demà dijous, 5 de juny (16.30 h), un conveni per a la realització del postgrau “Participació Ciutadana i Comunicació”. Tot seguit explicaran els objectius de l’acord i el contingut del curs.
 
També hi assistiran el vicepresident de la Diputació i responsable de Participació de la Diputació, Narcís Casassa, i el secretari de la Diputació, Ignasi Soto.
 
L’objectiu del postgrau és formar gestors públics en les diverses dimensions comunicatives i participatives, amb la doble finalitat que els participants puguin analitzar, implantar i optimitzar les iniciatives de participació ciutadana i que dominin les estratègies de comunicació política.

16:30|.Saló de Plens de la Diputació de Girona (Pujada de Sant Martí, 4-5)|Girona (El Gironès)

El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada; el president de la Diputació de Girona, Enric Vilert, i el director general de la Fundació Universitat de Girona, Joan Saurina, signaran un conveni per a la realització del postgrau “Participació Ciutadana i Comunicació”.