El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el nou edifici de l'Ajuntament de Caldes de Malavella

query_builder   6 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el nou edifici de l'Ajuntament de Caldes de Malavella

El mateix dia, a la comarca de l'Alt Empordà, inaugura les obres de la 3a fase del Museu de la Farinera de Castelló d'Empúries
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de la directora de serveis territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, inaugura el nou edifici de Caldes de Malavella (Selva). Durant l’acte, que realitzarà conjuntament amb l’alcalde Joan Colomer i el diumenge 8 de juny, a les 11 hores, hi haurà una actuació de la Colla Gegantera i dels Grallers Escaldats i el ball de l’Hereu Riera. Després de la inauguració, la comitiva realitzarà una visita al nou edifici i l’actuació de la Coral de cantaires de Caldes i un aperitiu popular.
 
El mateix dia, a les 13.30 hores, el conseller Jordi Ausàs inaugura la tercera fase de les obres de rehabilitació del Museu de la Farinera de Castelló d’Empúries (Alt Empordà). Acompanyat per l’alcalde Salvi Güell, realitzarà una visita institucional al municipi.

11:00|.Ajuntament (pl. de l'Ajuntament, 8)|Caldes de Malavella (La Selva)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de la directora de serveis territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, i l’alcalde de Caldes de Malavella Joan Colomer, inaugura el nou edifici consistorial.