El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres de rehabilitació del Museu de la Farinera de Castelló d'Empúries

query_builder   6 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres de rehabilitació del Museu de la Farinera de Castelló d'Empúries

El mateix dia, a la comarca de la Selva, inaugura el nou edifici de l'Ajuntament de Caldes de Malavella
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de la directora de serveis territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, i l’alcalde de Castelló d’Empúries (Alt Empordà), Salvi Güell, inaugura la tercera fase de les obres de rehabilitació del Museu de la Farinera, diumenge 8 de juny, a les 13.30 hores.
 
Abans, a les 11 hores, el conseller Jordi Ausàs inaugura el nou edifici de Caldes de Malavella (Selva). Durant l’acte, que realitzarà conjuntament amb l’alcalde Joan Colomer, hi haurà una actuació de la Colla Gegantera i dels Grallers Escaldats i el ball de l’Hereu Riera. Després de la inauguració, la comitiva realitzarà una visita al nou edifici i l’actuació de la Coral de cantaires de Caldes i un aperitiu popular.

13:30|.Museu de la Farinera (c. de Sant Francesc, 5-7)|Castelló d'Empúries (L' Alt Empordà)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de la directora de serveis territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, i l’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, inaugurarà la tercera fase de les obres de rehabilitació del Museu de la Farinera.