El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la remodelació de la plaça del Portell de Blancafort

query_builder   11 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la remodelació de la plaça del Portell de Blancafort

Abans descobrirà la placa commemorativa del 8è centenari de la formació del municipi
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del director dels Serveis Territorials de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugura la remodelació de la plaça del Portell de Blancafort, el proper dissabte, 12 de juliol, a les 12 hores. Uns minuts abans, el conseller Jordi Ausàs descobrirà la placa commemorativa del 8è centenari de la formació d’aquest municipi de la Conca de Barberà.
 
El projecte de remodelació de la plaça del Portell, que inclou també la pavimentació i serveis del carrer del Raval del Portell, ha estat subvencionat amb un total de 156.698 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2005. Després de l’acte inaugural de la plaça, el conseller Jordi Ausàs es traslladarà a la plaça de la Bassa Dolç on visitarà els terrenys del futur centre de dia i llar de jubilats.
 
Posteriorment, el conseller de Governació també visitarà l’agrobotiga i el celler de la Cooperativa Agrícola de Blancafort i el local social (a la plaça del Sindicat), on tindran lloc els parlaments de l’alcalde Magí Baltà i el conseller Jordi Ausàs.

12:00|.Carrer del Castell|Blancafort (La Conca de Barberà)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del director dels Serveis Territorials de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugurarà la remodelació de la plaça del Portell. Uns minuts abans, el conseller Jordi Ausàs descobrirà la placa commemorativa del 8è centenari de la formació d’aquest municipi de la Conca de Barberà.