El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura l'Ajuntament de la Jonquera

query_builder   11 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura l'Ajuntament de la Jonquera

Realitzarà un balanç sobre el número de sol·licituds i l'evolució de la convocatòria del decret dels sous a favor dels càrrecs electes dels municipis més petits
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat per la directora dels Serveis Territorials del departament a Girona, Mireia Mata, inaugura les obres de l’Ajuntament de la Jonquera (l’Alt Empordà), el proper diumenge, 13 de juliol, a les 12 hores. A l’acte d’inauguració també hi assistirà el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy, i el vicepresident de la diputació, Narcís Cassassa.
 
Les obres de construcció de l’ajuntament han tingut un pressupost de 1.235.859 euros i han consistit en la rehabilitació de l’edifici “Hostal de la Plaça” per adaptar-lo a les funcions de la casa consistorial. El nou equipament suposa una clara millora de la prestació dels serveis públics i la rehabilitació del nucli antic. L’edifici conté nous espais per l’alcaldia, secretaria, policia municipal i sala de sessions, entre d’altres.
 
A les 12.45 hores, el director general atendrà als mitjans de comunicació i farà un balanç sobre el número de sol·licituds i l’evolució de la convocatòria del decret per poder compensar econòmicament als alcaldes i alcaldesses dels municipis de menys de 2.000 habitants que es va iniciar el dia 16 de juny i que finalitza dimarts 15 de juliol. Es farà entrega d’un dossier explicatiu amb el número de sol·licituds presentades fins al moment en l’àmbit de tot Catalunya.

12:00|.Ajuntament (Pl. de l'Ajuntament, 4)|Jonquera (L' Alt Empordà)

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, i el director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, inauguraran les obres de l’Ajuntament de la Jonquera. A l’acte d’inauguració també hi assistirà i el vicepresident de la diputació, Narcís Cassassa, i la directora dels Serveis Territorials de Governació a Girona, Mireia Mata.