El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix el sopar de cloenda de la Universitat d'Estiu Ramon Llull

query_builder   16 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix el sopar de cloenda de la Universitat d'Estiu Ramon Llull

Abans realitzarà una visita institucional a l'ajuntament de Puigcerdà
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presideix el sopar de cloenda de la desena edició de la Universitat d’Estiu Ramon Llull que se celebra a Puigcerdà (Cerdanya), dijous, 17 de juliol, a les 21 hores.
En el transcurs del sopar es farà el tradicional lliurament dels premis de l’Associació Universitària de la Cerdanya (Aucer) al millor estudiant de la comarca i el Premi Amic Aucer que s’atorga a les persones i entitats que fan possible l’esdeveniment.
 
L’acte també comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Puigcerdà, Joan Planella; la rectora de la Universitat Ramon Llull, Esther Jiménez-Salinas; el president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Joan Pous, i el president de l’Associació Universitària de la Cerdanya (Aucer), Francesc Armengol, entre altres autoritats.
 
Abans, a les 20.30 hores, el conseller Jordi Ausàs, visitarà l’ajuntament de Puigcerdà on es reunirà amb l’alcalde i la resta de la corporació municipal.

21:00|.Hotel del Prado (ctra. de Llívia, s/n) |Puigcerdà (La Cerdanya)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà el sopar de cloenda de la desena edició de la Universitat d’Estiu Ramon Llull. Abans, a les 20.30 hores, visitarà l’ajuntament de Puigcerdà on es reunirà amb l’alcalde, Joan Planella,  i la resta de la corporació municipal.