El president Montilla visitarà, divendres, les obres de la dessalinitzadora de la Conca del Llobregat

query_builder   24 gener 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El president Montilla visitarà, divendres, les obres de la dessalinitzadora de la Conca del Llobregat

El president català comprovarà
Durant l'acte, l'acompanyarà el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar

El president de la Generalitat, José Montilla, farà una visita d'obres, el proper divendres, 25 de gener, a la dessalinitzadora de la Conca del Llobregat. La planta situada al polígon Pratenc del Prat de Llobregat entrarà en funcionament el maig de 2009. Aquesta instal.lació serà fonamental per garantir l'abastament d'aigua a l'àrea de Barcelona, ja que produirà 60 hm3/any. Aquest cabal suposa prop d'un 20% del consum metropolità.

El president Montilla arribarà a la dessalinitzadora de la Conca de Llobregat a les 11.00 hores, on ja hi seran presents el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i l'alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor. Un cop allà, els responsables d'Aigües Ter Llobregat faran una explicació sobre la planta dessalinitzadora. Tot seguit, el president farà un recorregut a peu per tal de comprovar "in situ" l'estat de les obres. L'acte finalitzarà amb els discursos del conseller Baltasar i el president de la Generalitat.

NOTA IMPORTANT: Els qui hi estiguin interessats caldrà que s'acreditin, prèviament, davant el Gabinet de Premsa de Presidència, enviant nom, cognom, número de DNI, mitjà pel qual treballen i tasca que desenvolupen a l'adreça de correu electrònic: premsa.president@gencat.cat; o al fax número. 93 302 63 45. El termini d'acreditacions finalitzarà dijous, dia 24, a les 18.00h.

11:00|.C. 100. Polígon Pratenc|Prat de Llobregat (El Baix Llobregat)

El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà les obres de la dessalinitzadora de la Conca del Llobregat. Durant l'acte l'acompanyaran el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel.