El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la nova passarel·la de vianants sobre el riu Segre a Balaguer

query_builder   18 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la nova passarel·la de vianants sobre el riu Segre a Balaguer

Abans farà una visita institucional a l'Ajuntament del municipi
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del director dels Serveis Territorials de Governació a Lleida, Tomàs Pujol, inaugura la nova passarel·la de vianants sobre el riu Segre, a Balaguer (Noguera), el proper dissabte, 19 de juliol, a les 20 hores.
 
La nova passarel·la té un pressupost de 936.891 euros, 250.000 dels quals han estat subvencionats pel Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2006. L’obra connectarà l’avinguda dels Països Catalans amb l’avinguda de Francesc Macià.
 
Després de tallar la cinta inaugural a l’avinguda de Francesc Macià, l’alcalde de Balaguer, Miquel Aguilà, i el conseller Jordi Ausàs faran els parlaments a l’avinguda dels Països Catalans. Els Geganters de Balaguer i els Falcons de Vilanova i la Geltrú amenitzaran la inauguració.
 
Abans, el conseller de Governació farà una visita institucional a l’Ajuntament de Balaguer, on signarà en el Llibre d’Honor.

20:00|.Av. Francesc Macià|Balaguer (La Noguera)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del director dels Serveis Territorials de Governació a Lleida, Tomàs Pujol, inaugurarà la nova passarel·la de vianants sobre el riu Segre.