El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita els municipis de L'Arboç i Calafell al Baix Penedès

query_builder   21 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita els municipis de L'Arboç i Calafell al Baix Penedès

El director general d'Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, visitarà els ajuntaments de L'Arboç i Calafell (Baix Penedès), dimarts, 22 de juliol.
A les 9.30 hores, el director general d’Administració Local, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Francesc Tarragona, acudirà a l’Ajuntament de l’Arboç, on s’entrevistarà amb l’alcalde, Joan Plana, i la resta de l’equip del govern municipal. Posteriorment, visitarà les obres de la biblioteca municipal, finançades pel Pla únic d’obres i serveis (PUOSC), on atendrà als mitjans de comunicació. També aprofitarà per visitar algunes de les obres incloses en el PUOSC 2008-2012, com la llar d’infants, el centre polivalent i la rehabilitació de Can Freixes.
 
A les 12 hores, el director general visitarà Calafell, on també mantindrà una reunió amb l’equip de govern municipal per parlar, entre d’altres temes, sobre la subvenció de 650.000 euros del PUOSC per a la remodelació del nucli històric. Després visitarà el municipi acompanyat per l’alcalde Jordi Sánchez.
 
A la tarda, a les 17.30 hores, el director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, acompanyarà el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, a la signatura del conveni amb la Diputació de Tarragona per a la cogestió i codecisió del Fons europeu de desenvolupament regional (FEDER).
 

11:00|.Biblioteca Municipal (av. de Sant Jordi, 12) |Arboç (El Baix Penedès)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, visitarà l'ajuntament de l'Arboç, on s’entrevistarà amb l’alcalde, Joan Plana, i la resta de l’equip del govern municipal. Posteriorment, visitarà les obres de la biblioteca municipal, finançades pel Pla únic d’obres i serveis (PUOSC), on atendrà als mitjans de comunicació. També aprofitarà per visitar algunes de les obres incloses en el PUOSC 2008-2012, com la llar d’infants, el centre polivalent i la rehabilitació de Can Freixes.

Posteriorment, a les 12 hores, el director general visitarà Calafell, on també mantindrà una reunió amb l’equip de govern municipal per parlar, entre d’altres temes, sobre la subvenció de 650.000 euros del PUOSC per a la remodelació del nucli històric. Després visitarà el municipi acompanyat per l’alcalde Jordi Sánchez.