El conseller Tresserras presenta un circuit estable de Ciutats Amigues del Circ

query_builder   22 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Tresserras presenta un circuit estable de Ciutats Amigues del Circ

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras; el president de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC), Jordi Juanet, i alcaldes i regidors d’onze municipis catalans presentaran dimecres vinent, 23 de juliol, a les 11 hores, un circuit estable de Ciutats Amigues de Circ.
 
El projecte Ciutats Amigues és una de les iniciatives previstes pel Pla Integral del Circ de Catalunya, acordat entre el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i l’APCC. El pla aborda des de diverses vessants la millora i l’impuls del sector del circ i proposa les polítiques a seguir perquè la formació, la creació, la difusió, la producció i la projecció internacional del circ es puguin desenvolupar en condicions adequades.

 
Convocatòria
Acte >>   
Presentació del circuit estable de Ciutats Amigues del Circ
Dia >>
Dimecres, 23 de juliol de 2008
Hora >>
11.00 hores: mut gràfic
11.15 hores: roda de premsa
Lloc >>
Sala d’actes. Palau Marc, seu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Rambla de Santa Mònica, 8. Barcelona

11:00|.Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació (Rambla de Santa Mònica, 8)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras; el president de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC), Jordi Juanet, i alcaldes i regidors d’onze municipis catalans presentaran un circuit estable de Ciutats Amigues de Circ.