El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la nova piscina municipal i la pista de tennis de Sant Mateu de Bages

query_builder   24 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la nova piscina municipal i la pista de tennis de Sant Mateu de Bages

Les obres tenen una subvenció total de 304.412 euros del PUOSC
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del coordinador del Departament de Governació a la Catalunya Central, Antoni Casassas, inaugura la nova piscina i pista de tennis de la zona poliesportiva de Valls de Torruella, a Sant Mateu de Bages (Bages), divendres, 25 de juliol, a les 17.30 hores.  
 
Les obres s’inclouen dins una actuació que també preveu l’adequació de l’entorn i tenen una subvenció total de 304.412 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Aquests equipaments completen les instal·lacions esportives de la zona que ja compta amb una pista poliesportiva i un camp de futbol.
 
Prèviament, el conseller de Governació també visitarà el teatre municipal i es reunirà a les oficines municipals de Valls de Torruella amb l’alcalde de Sant Mateu del Bages, Pere Ribera, i la resta de membres de la corporació municipal.

17:00|.Oficines municipals de Valls de Torruella (pl. de Sant Josep)|Sant Mateu de Bages (El Bages)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del coordinador del Departament a la Catalunya Central, Antoni Casassas, inaugurarà la nova piscina i pista de tennis de la zona poliesportiva de Valls de Torruella. Prèviament, a les 17 hores,  es reunirà a les oficines municipals de Valls de Torruella amb l’alcalde de Sant Mateu del Bages, Pere Ribera, i la resta de membres de la corporació municipal i, tot seguit, visitarà el teatre municipal.