El Govern presenta el Pla d'avançament i extensió de la televisió digital terrestre (TDT)

query_builder   24 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Govern presenta el Pla d'avançament i extensió de la televisió digital terrestre (TDT)

L'objectiu del Pla és garantir la cobertura de la TDT arreu de Catalunya
Els consellers de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentaran el pla del Govern d’avançament i extensió de la televisió digital terrestre (TDT). La presentació es farà demà, divendres 25 de juliol, a les 12 hores, a la seu del Departament de Governació i Administracions Públiques.
 
En l’acte es presentarà també un cercador que permetrà a la ciutadania, als operadors i als mateixos instal·ladors, consultar de forma detallada el calendari de cobertura de la TDT, mes a mes, municipi a municipi, i de cadascuna de les televisions.
 
El pla per desplegar la TDT és una de les actuacions incloses en el marc de Catalunya Connecta, el pla que apropa les noves tecnologies als punts del territori que actualment no en disposen. A través del pla Catalunya Connecta, la Generalitat dotarà de cobertura de banda ampla i telefonia mòbil tots els polígons industrials de Catalunya i donarà cobertura dels serveis de televisió digital terrestre, telefonia mòbil i banda ampla als nuclis de població de més de 50 habitants.

12:00|.Sala d'actes del Departament de Governació i Administracions Públiques. Via Laietana, 26|Barcelona (El Barcelonès)

Presentació del pla d’avançament i extensió de la TDT per garantir-ne la cobertura a tot Catalunya