Inauguració del nou equipament cultural de Figaró-Montmany que té el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

query_builder   24 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Inauguració del nou equipament cultural de Figaró-Montmany que té el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

 
Dissabte vinent, 26 de juliol, a les 11.30 hores, s’inaugura oficialment el Centre de Desenvolupament Econòmic i del Turisme de l'Alt Congost a Figaró-Montmany (Vallès Oriental). Aquest nou equipament municipal ha rebut el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, a través del Pla d’Equipaments Culturals.
 
Finalitzada la primera fase de les obres, l’edifici ofereix una sala polivalent de 402,5 m2per a la realització d'esdeveniments culturals. La sala té unes grans obertures que li donen una gran lluminositat i acull un escenari de parquet d'uns 70 m2.
 
La planta baixa del centre acull l'estructura del nou ambulatori del municipi, de 89,20 m2, mentre que el soterrani, amb una superfície construïda de 1278,90 m2, inclou un aparcament de 33 places, el magatzem i la sortida d'emergència de la sala cultural.
 
En una fase posterior de les obres, el nou equipament permetrà guanyar una plaça pública al mig del poble i un hotel d'entitats. 
 
Fins al moment, l’obra ha suposat una inversió de prop de 946.100 euros, dels quals quasi 287.000 han estat finançats pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, a través de la Direcció General de Cooperació Cultural.
 
El solar on se situa el Centre de Desenvolupament Econòmic i del Turisme de l'Alt Congost havia esta ocupat antigament pel Casino del municipi, de caràcter privat. L’edifici va ser adquirit per l'ajuntament als anys 90 per a la seva rehabilitació, però donat que l’adjudicació de les obres va quedar deserta, s’ha optat per enderrocar-lo i construir un nou equipament.

11:30|.Carretera de Ribes 37-39|Figaró-Montmany (El Vallès Oriental)

Inauguració del nou equipament cultural de Figaró-Montmany