El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el nou centre cívic de Puigventós

query_builder   25 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el nou centre cívic de Puigventós

També visitarà Jafre, on inaugurarà les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable i d'arranjament de la urbanització Fontsanta
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat durant tota la jornada del delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy, i de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, inaugura el nou centre cívic del nucli de Puigventós, al municipi de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura (Baix Empordà), diumenge, 27 de juliol. Aquest equipament ha estat subvencionat amb 104.905,56 euros del Pla únic d’obres i serveis.
 
La inauguració del centre es farà a les 11.30 hores i comptarà amb la presència de l’alcalde del municipi, Ramon Nadal, i del vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà, Àngel Planas, entre altres autoritats. Després dels parlaments, el conseller en visitarà les dependències i signarà en el Llibre d’Honor de l’entitat.
 
Posteriorment, el conseller Jordi Ausàs anirà a Jafre (Baix Empordà) per inaugurar la primera fase de les obres de renovació de les xarxes d’aigua potable i de sanejament del municipi i també les obres d’arranjament de la urbanització Fontsanta.
 
La xarxa de distribució d’aigua potable i la xarxa de clavegueram de Jafre tenia molts anys d’antiguitat, fet que originava constants pèrdues d’aigua i problemes de salubritat que quedaran resolts amb aquesta actuació, subvencionada amb 172.000 euros del PUOSC. Pel que fa a les obres de la urbanització Fontsanta, es tracta d’obres de pavimentació i dotació de serveis que compten amb una subvenció de 195.974,89 euros del PUOSC.
 
El conseller Jordi Ausàs arribarà a l’Ajuntament de Jafre a les 13 hores i, després de signar en el Llibre d’Honor i de visitar l’exposició sobre les obres, es traslladarà, acompanyat de l’alcalde, Joan Bonany, fins a l’ermita de la Mare de Déu de la Fontsanta, on tindran lloc els parlaments inaugurals. L’acte acabarà amb un refrigeri popular.

11:30|.Centre Cívic (c. de la Perdiu, s/n)|Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura (El Baix Empordà)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el nou centre cívic del nucli de Puigventós, al municipi de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura. Posteriorment, a les 13 hores, visitarà Jafre per inaugurar la primera fase de les obres de renovació de les xarxes d’aigua potable i de sanejament del municipi i també les obres d’arranjament de la urbanització Fontsanta.