Els departaments de Benestar Social i Cultura donen suport al programa socioeducatiu Apropa Cultura

query_builder   9 febrer 2012 12:02

event_note Nota de premsa

Els departaments de Benestar Social i Cultura donen suport al programa socioeducatiu Apropa Cultura

El Departament de Benestar Social i Família i el Departament de Cultura donen suport al programa socioeducatiu Apropa Cultura que facilita l’accés a la cultura a persones en risc d’exclusió.
 
El proper dissabte 11 de febrer el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, es reuneixen a L’Auditori per fer balanç del desenvolupament del projecte durant el 2011 i la seva projecció per al 2012. El passi de gràfics i atenció a mitjans serà a les 18.30h.
 
El Departament de Benestar Social i Família aportarà aquest 2012 una dotació de 59.000 euros per al programa, mantenint l’aportació de l’any anterior. Per la seva part, el Departament de Cultura ofereix a un preu molt reduït les localitats de la programació habitual dels equipaments adherits al programa Apropa Cultura.
 
A les 19h els consellers assistiran al concert de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) amb el director i pianista Christian Zacharias a la Sala 1 Pau Casals per conèixer de primera mà els grups en risc d’exclusió que participen al programa.
 
Apropa Cultura és un programa socioeducatiu impulsat per L’Auditori que facilita l’accés a la cultura a persones en risc d’exclusió pel que han passat prop de 9.000 persones la temporada 2010-11 i més de 34.000 al llarg de les últimes 5 temporades. Aquest projecte creat i impulsat per L’Auditori compta amb 16 equipaments culturals de Catalunya (L’Auditori, TNC, Mercat de les Flors, Teatre Lliure, Atrium Viladecans, Teatre Municipal de Girona, Auditori de Girona, Sala La Planeta, Centre Cultural la Mercè Teatre de Salt, Temporada Alta, Teatre Auditori Sant Cugat, L’Atlàntida de Vic, Teatre Cal Bolet de Vilafranca del Penedès, Auditori Municipal de Vilfranca del Penedès i Centre Cultural Unnim de Terrassa).