El conseller Saura i la ministra Salgado presideixen demà la reunió de la Comissió Mixta de Transferències

query_builder   28 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Saura i la ministra Salgado presideixen demà la reunió de la Comissió Mixta de Transferències

Demà dimarts, 29 de juliol (11 h), en el Ministeri d'Administracions Públiques a Madrid
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i la ministra d’Administracions Públiques, Elena Salgado, presidiran demà la reunió de la Comissió Mixta de Transferències Administració de l’Estat-Generalitat, que ha de ratificar els últims acords de traspàs de competències.
 
La part catalana de la Comissió està integrada per vocals dels diferents grups polítics amb representació al Parlament de Catalunya i representants d'institucions civils del país. Per part de l’Estat, hi assisteixen el secretari d'Estat de Cooperació Territorial, Fernando Puig de la Bellacasa; el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel; el director general de Desenvolupament Autonòmic, Enrique Gómez i el de Coordinació Financera amb les Comunitats Autònomes i les Entitats Locals, Alain Cuenca, i representants del ministeris competents en les matèries que figuren en l'ordre del dia.
 
La Comissió Mixta de Transferències Administració de l’Estat-Generalitat és l’òrgan encarregat d’elaborar i aprovar els acords de traspàs de serveis i mitjans de l’Administració de l’Estat a la Generalitat de Catalunya i d’inventariar les transferències pendents.
 
Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici de la reunió (11.00 h) i, en acabar, hi haurà atenció als mitjans.

11:00|.Ministeri d'Administracions Públiques (Pg/. de la Castellana, 3)| (Madrid)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presideix la reunió de la Comissió Mixta de Transferències Administració de l’Estat-Generalitat, que ha de ratificar els últims acords de traspàs de competències.