Adigsa inicia obres de rehabilitació d'edificis a Agramunt i Solsona

query_builder   3 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Adigsa inicia obres de rehabilitació d'edificis a Agramunt i Solsona

.
L’empresa pública Adigsa inicia demà divendres, 4 de juliol, obres de rehabilitació en edificis dels grups d’habitatges lleidatans de Nostra Senyora dels Socors a Agramunt (Urgell), i de Josep de Torregassa a Solsona (Solsonès), per un import de 77.829 € i 474.504 €, respectivament.
 
A Nostra Senyora dels Socors d’Agramunt, es pintarà l’arrebossat de les façanes, es repararan les zones malmeses de la coberta i s’impermeabilitzaran part dels blocs 1 i 2 situats al carrer de Nostra Senyora dels Socors. L’actuació s’ha adjudicat a l’empresa IMESAPI, SA, i millorarà un total de 32 habitatges. Es preveu que les obres durin cinc mesos.
 
Al grup de Josep Torregassa de Solsona, s’actuarà en els blocs A, B, C i D, en un total de 44 habitatges. S’aïllaran les façanes i se substituiran les portes i les finestres de les escales. L’obra s’ha adjudicat a l’empresa C. Misca, SL, i durarà set mesos. 
 
Assistiran a l’acte d’inici d’obres el director tècnic d’Adigsa, José Linares, un representant de l’empresa constructora i els presidents de l’AV de Nostra Senyora dels Socors, Francesc Torra, i de l’AV de Josep Torregassa, Rafael Fernández.
 
 
Inici d'obres de rehabilitació a Torregassa
16.30 h
Ajuntament de Solsona. carrer del Castell, 20. Solsona

Inici dobres de rehabilitació a Nostra Senyora dels Socors
17.30 h.
Carrer de Nostra Senyora dels Socors, 19-21, baixos, d'Agramunt
 
 

16:30|.Ajuntament de Solsona. Carrer del Castell, 20|Solsona (El Solsonès)

Adigsa inicia obres de rehabilitació d’edificis a Agramunt i Solsona