El conseller de Governació, Jordi Ausàs, pronuncia la conferència "La nova organització territorial de Catalunya: la vegueria de l'Ebre"

query_builder   7 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, pronuncia la conferència "La nova organització territorial de Catalunya: la vegueria de l'Ebre"

L'acte tindrà lloc a la Cambra de Comerç de Tortosa, dimarts 8 de juliol, a les 20 hores. Abans, a les 17.30 hores, també realitzarà una atenció als mitjans de comunicació a la Delegació territorial del Govern català
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, pronunciarà la conferència “La nova organització de Catalunya: la vegueria de l’Ebre”. La conferència tindrà lloc a la Cambra de Comerç de Tortosa, el proper dimarts, 8 de juliol, a les 20 hores.
 
Abans, a les 17.30 hores, acompanyat del delegat del Govern català a les Terres de l’Ebre, Josep Lluís Salvadó, i el director del Serveis Territorials del Departament de Governació, Carles Pasqual, el conseller Jordi Ausàs també realitzarà una atenció als mitjans de comunicació a la seu de la Delegació territorial del Govern català a les Terres de l’Ebre.
 
El conseller Jordi Ausàs arribarà a la Cambra de Comerç de Tortosa a les 19.30 hores, on el rebrà el president de la Cambra, José Luís Mora, i l’alcalde de Tortosa, Francesc Bel. Després de signar en el Llibre d’Honor i d’una breu reunió amb el president i altres membres del comitè executiu de la Cambra, el conseller Jordi Ausàs farà la conferència.

Nota: Es lliurarà una còpia integra del text de la conferència.

17:30|.Delegació del Govern (c. de Montcada, 23)|Tortosa (El Baix Ebre)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, pronunciarà la conferència “La nova organització de Catalunya: la vegueria de l’Ebre” a les 19.30 hores a la Cambra de Comerç de Tortosa.  Abans, a les 17.30 hores, acompanyat del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Josep Lluís Salvadó, el conseller també realitzarà una atenció als mitjans de comunicació a la seu de la Delegació.